/ 02A
meer over

e-learning op maat

Ontdek de kracht van e-learning!

Wat is e-learning precies? Het staat voor elektronisch leren, net zoals e-commerce en e-books. Met e-learning kun je op je eigen smart device of computer cursussen volgen, waar en wanneer je maar wilt. Geen klassikale druk meer, maar volledige vrijheid om te leren op uw eigen tempo.

Voor cursisten betekent dit flexibiliteit: geen vaste lesuren, maar de vrijheid om te studeren waar u maar wilt. Voor organisaties biedt e-learning de mogelijkheid om de voortgang van cursisten online te monitoren en om leertrajecten op maat samen te stellen.

Bij ons kantoor in Arnhem ontwikkellen wij e-learning modules op zowel grafisch als technisch gebied. We werken nauw samen met een netwerk van onderwijskundigen om didactisch verantwoorde scripts te schrijven. Voordat een module gebouwd wordt, presenteren we altijd eerst een grafisch en functioneel voorstel, zodat u een idee krijgt van het uiteindelijke resultaat.

Onze filosofie is simpel: heldere, krachtige teksten met ondersteunende afbeeldingen houden de aandacht vast en bevorderen het leerresultaat. Daarom duren modules maximaal 45 minuten, afgewisseld met korte pauzes voor optimale concentratie.

Als standaard afbeeldingen niet voldoen, biedt VNYRD® maatwerkcontent aan. Elk bedrijf heeft zijn eigen behoeften en stijl, daarom streven we naar modules die naadloos aansluiten bij uw organisatie.

Benieuwd naar de kosten? Neem contact op voor een offerte op maat. Laat e-learning uw organisatie naar nieuwe hoogten tillen!

disclaimer

Aan de op deze website gegeven informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
VNYRD ® 2024 | PRIVACYVERKLARING

Scroll to Top