/ 03A
meer over

custom content

Het komt regelmatig voor dat het juiste plaatje er nét niet tussenzit bij bijvoorbeeld shutterstock, istockphoto of andere stockfoto leverancier of dat een video nét niet verteld wat er in het script bedoeld wordt. Met een foto en/of videoshoot (beeld en geluid) kunnen beelden een e-learning ondersteunen en zelfs veel krachtiger maken doordat ze exact de situatie visualiseren. Dit zorgt voor specifieke realistische vooraf bedachte situaties die bij elkaar aansluiten en passend zijn over de gehele module of zelfs het gehele leertraject.

video & fotografie

Aan de hand van het final script plannen we een dag (of meerdere dagen) voor een foto/videoshoot. VNYRD® zorgt voor de opnames, belichting, geluid, en de nabewerking van de foto’s en/of video’s. Alle andere details zoals bijvoorbeeld filmlocaties en eventuele acteurs worden besproken in een pre-production meeting. Ook het vastleggen van andere soorten video’s zoals bijvoorbeeld trainingvideo’s, interviews en seminars kan VNYRD® verzorgen.

2D en 3D

Er zijn soms ook specifieke wensen van afbeeldingen die niet te filmen of te fotograferen zijn. Deze beelden zouden eventueel gemaakt kunnen worden in 2D of 3D.

illustraties

Al ben ik zelf geen illustrator, voor simpele illustraties zoals grafieken en tabellen kunt u ook bij mij terecht. Voor het echte illustratiewerk van situaties of personen, maak ik gebruik van externe illustrators.

Heeft u nog vragen? Neem dan even contact op.

VNYRD ® 2020 | PRIVACYVERKLARING

X