/ 02B
meer over

Workshop

Het kan natuurlijk zijn dat uw organisatie zelf e-learning wil ontwikkelen en dit niet wil of kan uitbesteden. Ik kom graag bij u langs om een Storyline of Lectora workshop te geven.

Wat houdt de workshop precies in?

In de workshop wordt op de eerste dag de basis van Storyline of Lectora behandeld, zoals het doorlopen van de user interface en het canvas waar een e-learning module op gemaakt wordt. Aan het einde van dag twee hebben de deelnemers zelf een e-learningmodule ontwikkeld en kennis van de verschillende werkvormen, (kleur)templates, pagina navigatie, masterslides, variabelen, de verschillen tussen xAPI, SCORM en HTML output etc. 

Met de opgedane  kennis kunnen deelnemers in de toekomst (her)gebruiken voor het ontwikkelen van geavanceerde e-learning modules.

Hoe lang duurt deze workshop?

In totaal is het een training van 1 dag (2 x 4 uur) met 4 korte (10 minuten) en één lange pauze (30 minuten).

WAAR en wat kost het?

op locatie

VNYRD® kan bij u langs komen op locatie om een workshop te geven voor uw organisatie van minimaal 2 tot maximaal 5 personen. De kosten hiervoor zijn €249,- p.p. exclusief btw.

Mocht u interesse of vragen hebben, neem dan even contact op via het contactformulier.

online training (live)

VNYRD® geeft ook trainingen online. Dit is een training van 2,5 uur waar de speerpunten worden behandeld voor het opzetten van een e-learningcursus in Articulate Storyline. Dit betreft uitleg van de user interface, het maken en de techniek achter masterslides, de werkvormen die in Articulate Storyline gebruikt kunnen worden, het gebruik van variabelen, export settings etc.

Het is helaas niet zo dat alle materie die behandeld wordt in een training op locatie, ook in deze online cursus behandeld kan worden. Simpelweg omdat de training op locatie in totaal 16 uur duurt, wat fysiek en/of mentaal niet haalbaar is achter een computer. Dus in deze online training wordt vooral de basis behandeld, waarmee u overigens ook prima een eenvoudige e-learning module kan ontwikkelen. Wilt u een volledige uitleg en geavanceerde kennis opdoen van Articulate Storyline, dan raad ik u aan om voor een training op locatie te kiezen.

Als u zich inschrijft voor de online training krijgt u na betaling een link met een wachtwoord doorgestuurd waarmee u kan deelnemen aan de training. Hiermee kunnen wij maximaal 8 mensen laten deelnemen, omdat de trainer anders te weinig aandacht voor de individuele deelnemers heeft. Er wordt hierbij natuurlijk wel verwacht dat je zelf voor jouw lunch en wat te drinken zorgt.

De kosten van de training online zijn €199,95 per deelnemer inclusief btw. Scroll naar beneden voor beschikbaarheid en/of om u in te schrijven.

DISCLAIMER

*Het betreft hier een training t.b.v. het leren gebruiken van het programma Articulate Storyline op grafisch en technisch gebied, deze training is dus niet bedoeld voor het schrijven van textuele en/of didactische e-learning content. Voor deze training dient u zelf te zorgen voor een computer met een werkende geïnstalleerde demoversie van Articulate Storyline en eventueel schrijfgerei voor aantekeningen. Ook een werkende beamer of monitor is gewenst ter presentatie. Aan de op deze website gegeven informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

/ 02C

InSCHRIJVEN

articulate storyline training data

Bekijk hieronder de trainingdata voor beschikbaarheid. Let op! Er staan zowel online trainingen als training op locatie tussen. Met de pijlen naast de maand en het jaartal kunt u kijken naar eventuele trainingen in de toekomst. Klik op de betreffende datum om u in te schrijven.

/ 02C

InSCHRIJVEN

articulate storyline training data
Voor interesse en/of plannen van een training op locatie verwijs ik u door naar de contactpagina. Laat hier even u bericht met telefoonnummer achter, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

VNYRD ® 2024 | PRIVACYVERKLARING

Scroll to Top